Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

T. Mikkolainen Photography (Y-tunnus: 2834771-9)

Pehkusuonkatu 17 A 19

33820 Tampere

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla:

tm@nappari.fi

 

  1. Tietojen kerääminen

Kerään anonyymiä tilastodataa kun käyt sivuillani.

Yhteydenottolomakkeen yhteydessä kerättäviin tietoihin sisältyy nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä vapaavalintainen viestisi. Nämä ovat välttämättömiä tietoja yhteydenpidon mahdollistamiseksi. Jälkeen päin sähköpostitse asiakkaalta pyydetään osoitetiedot laskutusta varten. 

Yhteydenottolomakkeeseen täytetyt tiedot tallennetaan sivustolle varmuuskopiona mahdollisen teknisen vian vuoksi, jolloin viestit eivät tule palveluntarjoajalle saakka. Edellä mainitut yhteydenottolomakkeeseen annetut tiedot säilytetään 6 kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan. 

 

  1. Tietojen käyttäminen

Sinulta keräämäämme tietoa käytetään tilausten toimittamiseen ja mahdollisiin yhteydenottoihin puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteydenotot liittyvät mahdolliseen asiakkuuteen kanssani. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille.

 

  1. Tietojen poistaminen

Asiakkaana sinulla on oikeus tietää mitä tietoja meillä sinusta on ja pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisua tai poistamista.

Voit milloin vain pyytää minua poistamaan kaiken sinua koskevan tiedon sivuiltani tai varmuuskopioista. Laita sähköpostia osoitteeseen tm@nappari.fi ja emme enää tunne toisiamme.

 

  1. Tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle

En myy, vaihda tai muutoin siirrä tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ulkopuolisille osapuolille. Suomennettuna se tarkoittaa sitä, että tietojasi ei vuodeta mainostajille tai muille epämääräisille tahoille ja niitä käytetään ainoastaan T. Mikkolainen Photographyn tarpeisiin. 

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

  • Analytiikka- ja tilastointipalveluille (Facebook, Google analytics, Shopify)

 

  1. Tietojen suojaaminen

Lähettämäsi tiedot säilytetään asianmukaisesti salattuna Wordpress-sivuston palveluissa. 

 

  1. Evästeiden käyttö

Sivustolla on jotain evästeitä, joiden avulla saadaan talteen mm. merkintä sivustolla käymisestä. Kävijätietoja seurataan Google Analytics -palvelulla. Myös Facebook kirjaa käyntisi.

  1. Suostumus

 

Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön.

  1. Puutteet tai lisätiedot

 

Mikäli huomaat tässä jotain olennaisia puutteita, olethan yhteydessä minuun, jotta voin parantaa palveluani myös tietosuojakäytänteiden osalta – sähköpostini on tm@nappari.fi